Styrket sammenhold i heltenes univers – No time to die

En takkekampagne kører hen over landet med fokus på heltene i hverdagen – Håndværkerheltene. Der er ikke langt fra James til Jørgen, når det drejer sig om at være en helt. 

Der findes mange slags helte. Det har vi særligt kunne mærke i Corona-tiden. Vores medmennesker i sundhedssektoren, der passede på os når vi blev syge eller sørgede for at vi ikke blev det. Lærerne, der omstrukturerede deres og vores børns hverdag, alle dem der, trods forhindringer, holdt hjulene kørende. Dem der sørgede for at vores læger og sygeplejersker blev `rene´ sundhedseksperter og vores børnehave- og skolebørn blev `rene´ dydsmønstre ved at sørge for rent vand i hanerne.

Det kan vi bl.a. takke vores HåndværkerHelte for. Vi har gennem Corona-tiden hjulpet vores kunde, Brødrene Dahl, med at hylde Håndværkerheltene med opmuntrende takkekampagner. Og nu hvor der endelig var mulighed for at mødes og ses igen, kunne Brødrene Dahl samle HåndværkerHeltene om 007 med endnu en lille hyldest i form af en introfilm inden Bond foldede sig ud på lærredet i NoTimeToDie.