HVAD BILDER VI OS IND?

At vores enorme erfaring inden for kommunikation og design betyder, at vi kan brede vingerne ud og lette kreativt – uden at miste jordforbindelsen.

·

 At vi sjældent lander på den første den bedste løsning. Heller ikke på den anden eller tredje. Vi bliver ved med at baske med vingerne, til vi når derop, hvor vi for alvor kan mærke, at det rykker.

·

At vi til slut står med et produkt, der giver kunden de ekstra procent opmærksomhed, som er livsnødvendige i en barsk og konkurrencefyldt kommunikationsverden. 

HVEM ER VI EGENTLIG?

MitWerk er et netværksbaseret design- og kommunikationsbureau bygget op om en rutineret kerne inden for strategi, design, film, on-/offline markedsføring og PR.

·

 Vores mål er at optimere virksomhedens potentiale gennem en stærk designprofil og en kreativ brandfortælling, der fascinerer, skiller sig ud og skaber loyalitet. 

·

 Alt sammen i tættest muligt samarbejde med kunden. Og også her giver vi de ekstra, vigtige procent i form af engagement, effektivitet, super god kaffe og tid til processen.  

“Your brand is what other people say about you when you’re not in the room”.

Stifteren af Amazon, Jeff Bezos

·

Branding er den følelse virksomheden efterlader hos forbrugerne. Derfor er målet med vores arbejde, at give vores kunders brand en stærk personlighed. Den slags som folk bliver forelskede i eller vanvittigt fascinerede af.

Det er noget som tager tid, og som skabes i en proces i tæt samarbejde med os og kunden.

HVAD TILBYDER VI?

Vi udvikler eller videreudvikler virksomhedens DNA til at forme et knivskarpt brand.

·

Vi iklæder brandet et smukt design så det bliver genkendt og etableret på markedet.

·

Vi sikrer at design og kommunikation følges tæt ad, i alle aspekter på alle platforme.

·

Vi sørger for at nå ud til den relevante målgruppe med målbare resultater.

CASES