Sense My Diet

SPIS GODT OG SUNDT MED MADPLANER

APP DESIGN & UX

SenseMyDiet ønskede at optimere deres madplaner og system med måltider, hvor brugerne kunne downloade samt tilføje deres egne opskrifter. Vi skitserede idéer og extra tiltag til udfoldelse af madplansystemet sammen med kunden.

Kunde
ScandiSense - Sense My Diet
Ydelser
App-design, Art-direction, Grafisk design, UX og UI

Skitsering & prototype design

Madplanerne skulle indeholde fordeling af ingredienser over flere dage, intet madspild, og en god oversigt over indkøbsliste og en kostplan som er super fleksibel og personlig.

Derudover byggede vi videre på udvikling-området, som skulle indeholde krops-mål, vægt og før-/efter billeder.

Det visuelle univers blev tidssvarende

Udover at designe den nye brugerflade, opdaterede vi også deres visuelle identitet, så de fik et tidssvarende univers.

Om SenseMyDiet

SenseMyDiet er et unikt online fællesskab med fokus på hele dig uden restriktiv kalorietælling og kedelig kur-mentalitet. “Sense giver mening – til både hverdag og fest. SenseMyDiet er et dejligt fællesskab med ligesindede, som knokler med vægttab som en selv. Man mødes med omsorg og gode råd. Hver uge får du en ny, sund og lækker madplan.

Håndfuldsfordeling og næringsindhold

Når du følger madplanerne fra Sense, slipper du for at gøre arbejdet selv – vi har nemlig allerede tænkt i store portioner, mere mæthed og mindre madspild. Det betyder, at du kan leve så billigt som muligt – uden at gå på kompromis med kvalitet og sundhed. Du får en unik kostplan, der er komplet med måltider til både morgen, middag og aften alle ugens dage.

Madplanen er fleksibel, og du kan sammensætte den efter smag og behag ved at udskifte retter og justere på antallet af personer. Du får også en indkøbsliste. Det er nemt og ret smart. Sense lægger en ny madplan ind i madplansuniverset hver onsdag kl. 10.

Appen udregner automatisk håndfuldsfordeling og næringsindhold, som er en af grundprincipperne i Sense-konceptet.