Charlotte Ørum-Hansen, Creative, MitWerk Agency

TAK

Jeg er så heldig, at jeg gennem tiden har mødt de sødeste mennesker, gennem mit arbejde. Når den gode kemi, forståelse, og respekt for hinandens kompetencer finder sted, kan projektet ikke andet end at ende med det bedste resultat, og blive en mega hyggelig proces. Derfor bliver det sjovt at gå på arbejde hver dag.

Stor tak til alle mine søde kunder!

Foodservice Danmark

“Jeg har arbejdet sammen med Charlotte og Mitwerk i mit job som marketingchef hos FoodService Danmark, og kan varmt anbefale Charlotte til både store og små opgaver. Charlotte er imponerende hurtig til at få en føling for et firmas profil og udvikle en visuel identitet, som er en fornyelse, samtidig med at den stemmer overens med brand og brand values.

En del af mit samarbejde med Charlotte foregik sammen med et bureau – en konstellation, vi var enige om var den bedste til at løfte nogle meget tunge opgaver, som krævede mange forskellige kompetencer. I sådanne situationer har Charlotte et kæmpe netværk af fagfolk, som hun kan trække på og hjælpe med at løse selv meget tunge opgaver for større virksomheder.

Charlotte er god til at være innovativ i en form som passer til firmaets DNA – hendes forretningsforståelse er meget stor og hun tilegner sig hurtigt den nødvendige viden.

At Charlotte oveni det hele er et utroligt sødt og behageligt menneske at være sammen med, er jo kun et plus,når man har fornøjelsen af at samarbejde med hende. Jeg vil give Charlotte og Mitwerk mine varmeste anbefalinger.”

 

Sinne Kold, Marketingschef, Foodservice Danmark

Basisbank

“Jeg har ad flere omgange haft fornøjelsen af at samarbejde med Charlotte omkring reklamefilm. Hver gang er jeg lige imponeret over hendes knivskarpe evne til at identificere det unikke kampagnebudskab – og servere det i en helt uventet indpakning. Hun tænker i den grad ud af boksen og formår samtidig at holde skarpt opsyn med selv de mindste detaljer i processen. Resultatet er altid gennemarbejdet og opsigtsvækkende. Og vejen dertil er ret underholdende…”

 

Henrik Frederiksen, Underdirektør, Basisbank A/S

Knabstrup keramik

Jeg har haft fornøjelsen af, at samarbejde med Charlotte ved flere forskellige lejligheder og hver gang er det en udsøgt fornøjelse. Hun medbringer altid et godt humør der smitter af på hendes omgivelser, men frem for alt er Charlotte bare vanvittig dygtig til at fortolke og videreformidle budskaber på en kreativ og overbevisende måde. Baseret på vores vision og mission har Charlotte skabt den kreative retning for Knabstrup Keramik. En kreativ retning der til fulde har opfyldt vores forventninger – den oser af håndværk og kærlighed til keramik, samtidig med at den skiller os ud i mængden af andre keramik brands.

 

Michael Knudsen, Marketingschef, Knabstrup Keramik

Falkoner Tandlægerne

“Charlotte er et et helt fantastisk menneske at arbejde sammen med – hun har været med til at give vores klinik en helt unik branding på rekordtid. Charlotte formår altid at finde en skæv og sjov vinkel på tingene. Derudover har hun et stort netværk af dygtige folk. Hun er ekstremt kreativ og har en fantastisk livsenergi….og flotte tænder”

 

Hans Alfred Juel Jensen, Tandlæge, Falkoner Tandlægerne

Panasonic Global

“Charlotte is not only hugely personable but also exceptionally creative. The pan-European TV advertising she worked on for Panasonic was excellent, well received and delivered great results. Highly recommended!”

 

Paul Williams, General Manager at Panasonic Global Consumer Marketing Division

Stelton

“Charlotte has been a great inspiration during the fantastic brand turnaround of Danish design legend Stelton – in her role as the agency’s Art Director, her creativity and eye for detail, paired with a good portion of humor despite a tremendous work load, were highly important for getting Stelton back on track.”

 

Torben Kasimzade, former Director of Marketing at Stelton A/S,
VP Corporate Marketing Vorwerk & Co. KG, Germany

Norges Turistråd

“Jeg har arbejdet sammen med Charlotte som led i markedsføringen af Norge som turistmål. Her var der fokus nation branding og markedsføringen af landet som mærkevare, med fokus på de emotionelle værdier og lanceringen af nyt slogan for Norge. Charlotte er empatisk og iderig, har ekstrem god forståelse og
føling med kommunikation af emotionelle budskaber og et stærkt øje for detaljerne. Det betyder, at der er en logisk forløb og sammenhæng i den historie reklamefilmene fortæller, så budskabet kommer rigtigt ud til målgruppen.

– Og så er Charlotte altid i godt humør og åben for en god og saglig dialog.”

 

Jacob Trampe Broch, Country Manager, Innovation Norway Tourism

 

Waves Shopping

“Det var en sand fornøjelse at arbejde sammen med Charlotte om udviklingen af Waves kommunikationsplatform. Charlotte er ikke bare kreativ, men har også den intuition og mavefornemmelse, der skaber store løsninger. Gennem hele forløbet var hun en sand inspiration. På det personlige plan er Charlotte altid positiv og boblende. Man kan ikke andet end at blive i godt humør – og det er det bedste udgangspunkt for kreative løsninger.”

 

Jens Meldgaard Ryhl, Managing Director, Waves

Forstædernes Bank

”Som tidligere salgs- og marketingchef i Forstædernes Bank har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med senior art director, Charlotte Ørum-Hansen fra reklamebureauet Mantra. Charlotte Ørum-Hansen leverede en perlerække af kreative oplæg til en lang række kampagner, blandt andet bankens ungdomskampagne, kendskabskampagne, reklamefilm og ny grafisk designlinje. Fælles for de kreative ideer og produktioner var, at Charlotte altid i den kreative proces udfordrede banken med respekt for briefinger og forventninger, og det færdige arbejde understøttede bankens forretningsmæssige aktiviteter på bedste vis på vejen mod de fastlagte mål og forventninger til udbyttet af indsatsen”.

 

Jens Meyer, tidligere salgs- og marketingchef i Forstædernes Bank A/S

Mantra

“I’ve had the pleasure of working together with Charlotte for more than 12 years. She is truly inspiring and dedicated as a creative partner and she keeps persuing the great idea – never stopping until it’s “there!”. Charlottes graphic skills are outstanding and always seem to have an edge – something a bit out of the ordinary. Finally she is totally crazy and good fun to be around, and I would love to work together with her again some day”

 

Niels Tholstorf, Partner, Senior copywriter and concept developer at Mantra