Sm;) – det er en gave

Vi har igennem tiden udbygget den visuelle identitet for Falkoner- og Nørreport Tandlægerne hvor brandingen er blevet gjort stærkere med kampagnesider, som specifikt berører deres specialeområder og trækker patienter ind via markedsføringen. Vi producerer al content og bla. film til SoMe, udvikler årstids-, ydelsesspecifikke kampagner, eller kører branding annoncer for at drive trafikken ind til en konvertering.

Se tandblegning site

Kunde
Falkoner Tandlægerne / Nørreport Tandlægerne
Ydelser
Art Direction, Web Design, Content creation

Annoncering før Tour start i Danmark

“Hører du til én af dem, der har glædet sig i flere år på at se Touren live i København – men pludselig bliver forhindret – Så skal vi nok gøre vores for at kompensere dig for oplevelsen, når du kommer forbi vores klinik. Du kan følge Tour’en live fra tandlægestolen mens vi fortæller cykelanekdoter og passer godt på dig.”

Annonceringen kørte i ugerne op til Tour start og heldet var at Danmark faktisk endte med at have en Dansker (Magnus Cort) i bjergtrøjen allerede fra 2. etape.

Skræmmende godt tilbud

Der var ikke langt fra idé til eksekvering. Vi ønskede at køre nogle tilbudskampagner op til Halloween og så tog det fart. 🙂

Skræmmende film

Implantaterbehandlinger og kirurgi

Nogle af os kan komme i den uheldige situation at miste en eller flere af vores tænder. Tabet af tænder kan have stor indvirkning på vores livskvalitet, da det kan resultere i sundhedsmæssige og sociale gener.

For at kunne lede patienter direkte hen til information om implantatbehandling fra annonceringen, kørte vi et kampagnesite, med FAQ og generel information.

Rejsen fra skæve til lige tænder

Vi fulgte Isabels rejse fra skæve tænder til et super flot smil, hvor vi producerede en hel del små videoer til annoncering og oplysning.

Se nogle af filmene her