Skønhedsklinik, webdesign, kodning, struktur, UX, UI, art-direction, Mitwerk

Din skønhedsklinik i København fik en finjustering og udglatning

Skitsering og strukturering ud fra et gammelt site, som trængte til en opstramning. Efter launch producerede vi trænings-videoer til introduction i backenden, så kunden selv kunne stå for content-upload.

MITWERK: “Vi kørte et soft-launch i sensommeren/efteråret af Retouch Clinics Website og webshoppen kom i luften efterfølgende. Vi forestod hele leverancen, med design, strukturering, kodning og content-upload. Vi er temmelig tilfredse med løsningen og nu blæses markedsføringen igang med fokus på at opstramme, finjustere og udglatte 🙂 Retouch Clinic – Din skønhedsklinik i København”.

Websitet indeholder Behandlinger, Prislister over behandlinger, ambassadører, generel info om klinikken, webshop og et booking univers.

Struktur og sideopbygning

Efter design godkendelse af grundsiderne, gik vi igang med at producere alle siderne og fik bygget websitet op med det rigtige indhold i tæt samarbejde med kunden.

Undervejs designede vi ekstra moduler, da der altid dukker nye idéer op under en design-process som denne. Vi kørte prototype-design og UI design direkte i koden for at komme så tæt på et realistisk look som muligt. 

Allerede kort tid efter soft launch, var mange af siderne klar og vi kunne nu integrere diverse plugins til markedsføring, booking og webshoppen kunne komme på plads. Hen over de efterfølgende måneder fik vi re-launched en booking portal og webshoppen.