Marketing og Reklame - Mitwerk Agency

Koncept-udvikling, design, markedsføring og Filmproduktion

Der er ikke nogen tvivl om at vores mange års erfaring inden for kommunikation og konceptudvikling giver vores kunder en kæmpe fordel når de skal i luften med en ny identitet, en ny kampagne eller generelt skal have skabt opmærksomhed omkring deres ydelser. 

Vi er her for at hjælpe dig, for at få dit brand til at skille sig ud i mængden og for at opbygge det i alle aspekter.

Her er, hvad vi normalt gør:

1. Dissekerer produktet, mens vi tager et godt kig ind i hjertet af brandet, for at vælge den rigtige måde at kommunikere på

2. At klæde brandet på (hvis nødvendigt) ved hjælp af vores designevner, for at sikre at produktets DNA skinner igennem og tiltrækker målgruppen

3. At være bevidst om hvilke platforme og medier vi skal bruge, før brandet slippes ud i verden

4. At skabe et ekstra hjerteslag for brandet, som får det til at skille sig ud fra mængden med det rigtige koncept og look. Vi har en håndfuld rigtig dygtige og kloge mennesker omkring os, som bliver trukket ind, når det er nødvendigt.

Design & Koncept

Igennem årene har produceret en hel del identiteter for meget forskellige kunde-grupper. Nogle kunder har vi videre-udviklet deres identitet andre har vi produceret alt fra start. Dvs. Nyt navn, nyt logo, farveprofiler, ny typografi og en Visuel design-guide til at starte med.
Derefter er vi gået igang med at folde universet ud på trykte materialer, Social Media og websites. Ud over at skabe det visuelle univers og brandstrategi så arbejder vi også med at skabe den konceptuelle og kommunikative del af oplevelsen. 

Her er vi også meget stærke i at skabe et univers, som skiller sig ud, konceptuelt og visuelt. 

Et visuelt stærkt DNA med markante og visuelt sammenhængende elementer, så som SoMe markedsføring, film-eksekvering og opmærksomhedsskabende elementer, er noget vi gør en dyd ud af i vores arbejde med vores kunders brands og produkter.

Her kan I se et lille udsnit af de cases vi har online, resten må I se når vi tager et møde.  🙂

Forhør: Manus: Charlotte Ørum-Hansen / Instruktør: Tomas Villum Jensen/ Producer: Stig Lauritzen
Filmproduktion for Lånlet – Golf.