Velkommen

til

MIT WERK

Hvad er Mit werk?

Her bliver du præsenteret for et udvalg af mine værker. Ja, mine værker. Sådan betragter jeg hver og én opgave som jeg løser for mine kunder. Det er med lige står iver og glæde jeg træder ind i alle opgaver – store som små.

Nogle opgaver løser jeg alene, andre løser jeg sammen med mine dygtige samarbejdspartnere, som spænder lige fra PR til digital performance og events.

SERVICES

We partner with our clients to understand their individual needs and elevate the value of their brands through thoughtfully designed experiences. Since forming in 2001, we have remained at the forefront of technology, implementing tailored solutions with intentional outcomes.

Development
Development
Development
Development
Development
Development

TEAM

We partner with our clients to understand their individual needs and
elevate the value of their brands through thoughtfully designed experiences.

Jason Briggs

Creative Director

Frisk Oberer

Development Director

Mary Oppenheim

Business Director

CLIENTS

We partner with our clients to understand their individual needs and
elevate the value of their brands through thoughtfully designed experiences.

Instagram Functionalities have been removed. Please use a 3rd party Instagram Plugin.